META BH d.o.o.

OSIGURAJTE VAŠE VOZILO

MetaSystem profesionalna zaštita 

O NAMA

MetaBH d.o.o. Sarajevo je jedna od vodećih kompanija u Bosni i Hercegovini u oblasti sigurnosnih sistema zaštite za vozila,
opreme i pratećih usluga. Kompanija je specijalizirana za rad sa alarmim sistemima nove generacije, uključujući originalne dijelove, dodatnu opremu, podršku i servisne usluge. Kao takva, MetaBH je jedini uvoznik, distributer i serviser prestižnih MetaSystem alarma na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine.
Osnovana 2003. godine kao malo poduzetništvo pod nazivom EFSA Electronic d.o.o., kompanija - u samo nekoliko godina djelovanja, a zahvaljujući prvenstveno kvalitetu svojih proizvoda i usluga, te profesionalnom pristupu u prodaji i pružanju istih – uspijeva proširiti svoje djelovanje na cijelu teritoriju BiH i ostvariti poslovne kontakte i partnerstva sa vodećim firmama u oblasti automobilske industrije u BiH i široj regiji.
Zahvaljujući uspješnom poslovanju i inovativnom pristupu u plasmanu proizvoda, brizi o zadovoljstvu pojedinačnih klijenata, te unapređenju prodaje i promocije MetaSystem-a na cjelokupnoj BiH teritoriji, na opće zadovoljstvu kupaca i partnera kompanija se 2010. godine specijalizira za ovaj brand i postaje uvoznik, distributer i serviser MetaSystem alarma i srodnih proizvoda u BiH, te mijenja ime u MetaBH. U samo dvije godine poslovanja, MetaBH proširuje svoje aktivnosti i nastavlja napredak na tržištu auto industrije, sklopivši ugovore sa vodećim auto kućama, osiguravajućim društvima, distributerima i prodajnim servisima. Početkom 2013. godine, MetaBH proširuje poslovnu djelatnost na oblast Rent a Car usluga, pri čemu
Meta Rent a Car nudi usluge iznajmljivanja visokokvalitetnih vozila po mjeri i željama kupca. MetaBH prodaje, postavlja i servisira visokokvalitetne proizvode iz široke palete MetaSystem-a koji uključuju: namjenske auto alarme za sve vrste vozila,
alarme za motore i motocikle, GPS sisteme za satelitsko praćenje vozila, kućne alarmne sisteme, kao i svu prateću opremu i širok spektar servisnih usluga.
Pomenuti MetaSystem proizvodi se koriste u preko 70% Europskih osiguravajućih društava, a prihvaćeni su kao standardna oprema u automobilskoj industriji od strane vodećih svjetskih proizvođača automobila i motora, uključujući Audi,Volkswagen, Skoda, Seat, BMW Group, Fiat Group (Alfa, Ferrari, Lancia, Fiat), Renault, PSA Group (Citroen, Peugeot), MG Rover Group,Ford, Yamaha, Suzuki, Toyota, DaimlerChrysler (Smart) i General Motors Group (Opel, Vauxhall).
Svi MetaSystem proizvodi podliježu striktnoj kontroli i izrađeni su u skladu sa propisanim standardima kvalitete ISO 9001:2000, ISO TS 16949:2002 i ISO 14001:2001, AVSQ94, čime se garantira ne samo kvalitet, već i vrhunska sigurnost i zaštita. Na sve naše proizvode i usluge nudimo garanciju do 3 godine.

Napredna MetaSystem tehnologija je globalno zastupljena u cijelom svijetu, a posredstvom kompanije MetaBH sada i u Bosni i Hercegovini. Kao našim kupcima i korisnicima usluga, MetaBH i MetaSystem će Vam pomoći da živite sigurnijim, udobnijim, praktičnijim i sretnijim životom. Posvećeni smo daljem napretku u osiguranju i proizvodnji revolucionarnih sigurnosnih proizvoda koji će Vama – klijentima – osigurati najefikasniju zaštitu i servisne usluge bez premca.  

Adresa

META-BH d.o.o.
Vilsonovo šetalište 10 
71000 Sarajevo 
Bosna i Hercegovina

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
08:00 - 16:00


META-BH d.o.o.
Uvoznik i distributer MetaSystem proizvoda za Bosnu i HercegovinuHTML Generator